Descrição
Type 550 Wheat Flour
Specification - Value
Origin : Türkiye
Moisture : 14% Max
Ash : 0.60% Max
Protein : 12.5 – 13%
Gluten 30 : 32%
Sedimentation : 43 – 45
Delayed Sedimentation : 50 – 55
Water Removal : 61%
Stability : 8 min (minimum)
Softening : 70 B.U.
Extensibility : 160 mm
Maximum Strength of Dough : 550 – 650 B.U.
Taste and Odor : Original Taste and Smell
Color and Appearance : Its own unique color and appearance
Packaging Options : 1, 2, 5, 10, 25 and 50 kg
W Parameters : 270 – 300
Breakdown of Dough : 30 – 50 IN
Shelf Life : 1 year after the date of manufacture
Raw Material : Produced from Non-GMO wheat grains
- Farinha de trigo
- trigo
- farinha
Capacidade de produção:
5000
Prazo de Entrega:
Imediato
Incoterms:
CFR - Cost and Freight
CIF - Cost, Insurance and Freight
FOB - Free on Board
Informações da Embalagem:
1, 2, 5, 10, 25 and 50 kg
Mais sobre a
IVS Commercial
0-10
Funcionários
Não informado
100%
% Vendas com exportação
Ano
Ano de Fundação
Tipo de negócio
- Fabricante
- Empresa trading
- Escritório de compras
- Distribuidor/Atacadista
- Outro
Palavras chaves
- NUTS
- RICE
- PEANUT
- BEANS
- CORN
- WHEAT FLOUR
- SOY
- SUGAR Ver Mais
Contato e localização
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São Paulo / SP | Brasil